مرموز

مرموز

خودمم هنوز خودمو نشناختم!
مرموز

مرموز

خودمم هنوز خودمو نشناختم!

آشپزی2

سلام به همگی ، خدایا شکرت ، چه باروونه باحالی داره میاد ... 

  

قرار شد تا سه شنبه جمع کنیم ، چهارشنبه هم اسباب بکشیم . شاید دیگه وقت نکنم بیام

 

خوب مسافر جان دستور پخت دوتا غذای قبلی رو خواستن ، باید بگم که پیتزای پپرونی رو دستورشو از توی آپارات برداشتم . اول خمیر پیتزا آماده رو با چنگال چند تا سوراخ میکنیم ، بعد روشو سس گوچه می مالیم ( من از این سسای ساندویچ که اضافه اومده بود استفاده کردم) بعد یک لایه پنیر پیتزا میریزیم ، روش قارچ ورقه شده رو میچینیم بعد سوسیس ( توی دستور اصلی پپرونی) بعد فلفل دلمه خورد شده و بعد دوباره پنیر پیتزا و آویشن و فلفل . ما فر نداریم ، من دوتا درست کردم یکی توی ماهیتابه و یکی هم توی ماکروفر. طعم ماکروفری خیلی بهتر بود ، ماهیتابه ای اصلا خوب نشد. 

 

اون یکی هم نودله .. این دیگه من درآوردیه . مایه ماکارانی بدون ربه که هرچی توی یخچال اضافه مونده رو بهش اضافه کردم. کمی روغن توی ماهیتابه ریختم بعد نصف گوشت چرخ کرده که اضافه مونده بود با سویا ( سویا رو ریختم تو آب دو تا جوش زد آب کش کردم) و فلفل دلمه و قارچ ( گوجه فرنگی نداشتیم و گرنه همیشه چندتا گوجه هم خورد میکنم توش) و یه کم سس گوچه. نودل هم طبق دستورش ابکش کردم فقط اون پودرشو به سس اضافه کردم نه به آب نودل. سس که آماده شد از روی گاز برداشتم و با نودل مخلوط کردم. من قبلنا با کدو هم درست میکردم بدون گوشت خیلی خوب میشد. 

 

امشبم مامانم یه جعبه لازانیا داد دستم گفت نزدیک انقضاشه درستش کن. یه خورده فکر کردم دیدم آخرین باری که لازانیا خوردم دو سال پیش بلکم بیشتر بوده . خوب من که لازانیا بلد نیستم !! کتابای آشپزی رو هم که همه رو داده بودیم اون خونه ... گشتم تو اینترنت از روی این دستور که به موادی که توی خونه داشتیم نزدیکتر بود درستش کردم، بد نشد، همین الان برادران دارن نوش جانشون میکنن ، اینم عکساش : 

 

 

نظرات 6 + ارسال نظر
لیلا یکشنبه 3 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 10:02 ق.ظ http://leyla-taraghi.blogsky.com

سلام عزیزم..

ایشالا هر جا میری خدا پشت و پناهت باشه..

شاید نیام چییه؟ من که بهت راه ارتباطی رو یاد داده بودم..

می‌بینمت

سلام لیلا جانم.. بله اون راه ارتباطی رو یادمه منظورم کمبود وقت به خاطر اسباب کشی بود

مسافر یکشنبه 3 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 01:29 ب.ظ

سلام و وقت بخیر.
ممنونم از وقتی که برای پاسخ به سوالم گذاشتین. با اجازه متن رو کپی کردم تا دستورش رو داشته باشم.
خیلی ممنونم.

سلام مسافر جان.. خواهش میکنم

مسافر یکشنبه 3 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 02:26 ب.ظ

خونۀ جدید مبارک باشه. ایشالا روزهایی سرشار از آرامش و شادی رو اونجا سپری کنین.

ممنونم از دعای قشنگت منم امیدوارم زندگی شما رو غلطک باشه و پر از نشاط و سلامتی

زری یکشنبه 3 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 11:22 ب.ظ http://asemam-abri.blogsky.com/

سلام مرموزی قبل رفتنت بهم سر بزن و بگو یار دبستانی تو چی هست

سلام زری جان.. خاطرات خوبی ندارم از آن دوران، هر چی از اون موقع ها بوده ریختم دووور...

مسافر سه‌شنبه 5 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 02:49 ب.ظ

ایشالا بعد اسباب کشی، دوباره بیاین اینجا. منتظر پست های جدیدتون هستیم.

ان شاءالله مسافر جان...

فریبا دوشنبه 11 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 12:49 ب.ظ http://forushgaheman-shoma.blogsky.com/

سلام سلام
.
خوشم میاد مثل خودمی این خلاقیت در پخت و پز خیلی مهمه که به وفـــــــــــور در شما یافت می شود خداییش لازانیات خوش منظره شده ها

سلام .
طعمشم خوب بود، هفتاد درصدشو خودم خوردم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد